About

About

Professionele achtergrond

Mijn passie is het stimuleren, ondersteunen en begeleiden van mensen, zodat ze weer in balans komen en op eigen kracht verder kunnen. Ik ben opgeleid als Gezondheidspsycholoog en heb ervaring als basispsycholoog, maatschappelijk werker en begeleider in de gehandicaptenzorg. Ik heb ervaring met verschillende doelgroepen, mensen van verschillende culturen en leeftijden, daarom kan ik ook een brede doelgroep bedienen; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. In mijn begeleiding en coaching hou ik dus altijd rekening met factoren zoals achtergrond, cultuur, persoonlijkheid, intelligentieniveau en geloof, het individu staat altijd voorop !

Ik vind het belangrijk en ontzettend leuk om mezelf verder te ontwikkelen, dus ik blijf bijscholing, nascholing en nieuwe opleidingen volgen.  Verder volg ik intervisie en supervisie bij een gecertificeerde supervisor en NIP psycholoog.

In 2016 heb ik  bij Centrum Chronisch ziek en werk in samenwerking met Nationale Vereniging voor Sjögrenpatienten een certificeringscursus gevolgd tot ervaringsdeskundige coach voor mensen met een chronische aandoening.


Mocht u meer informatie willen, kunt u gerust contact met mij opnemen. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend !

Hartelijke groet,

Crissan Rosalia